Geen producten (0)

 

Productfilter

Deurstickers | Deursticker

Deurstickers webshop

De deur naar uw woonkamer oppimpen, een rustgevende afbeelding in uw slaapkamer, de kinderkamer verfraaien of die saaie deur naar de zolder wat opvrolijken? Deurstickers bieden u tal van mogelijkheden. Deurstickers zijn in een handomdraai aan te brengen en tegen een leuke prijs. Met de deurstickers van Posterwand.com kunt u ook gemakkelijk een beschadigende deur weer netjes maken.

De deurstickers passen op alle vlakke deuren. Het is namelijk mogelijk de poster op het gewenste formaat te snijden. 

Elke deursticker wordt op zeer hoge kwaliteit geprint. Hierdoor is is ook de foto scherp wanneer u vlak bij de deur staat. De print en sticker zijn bestendig tegen water waardoor de sticker gemakkelijk is schoon te maken met een doekje en een sopje.

De onderstaande Nederlandse plakinstructie geeft stap-voor-stap aan hoe u de deursticker op uw deur moet plakken.
Wij adviseren om de deursticker voor binnen te gebruiken zodat u langer kunt genieten van de deursticker. Het gebruik voor buiten is niet onmogelijk en hangt de houdbaarheid sterk af van de ondergrond en temperaturen.

Deurposter | Deuposters

Wat is het verschil tussen een deurposter en deursticker? Soms wordt een deurposter aangeboden als een product van papier met wat met lijm of dubbelzijdig plakband vast gemaakt moet worden op de deur. Door deze wijze van bevestigen kan de deurposter de deur beschadigen. Posterwand.com maakt gebruik van een grote sticker die de deur niet beschadigd. Ook niet wanneer de deursticker weer wordt verwijderd. Meer weten over deurposter.

Plakinstructie voor deurstickers (Papier)

Plakinstructie video

Wilt u meer weten over deurstickers en de toepassing van deurstickers? Dan verwijzen wij u naar 'veel gestelde vragen' over deurstickers.

Deurstickers | Deursticker | Deurposter | Deurposters