Geen producten (0)

 

Productfilter

Fotopaneel | Foto op dibond

Uw kale muur opfleuren? Dit kan met een fotopaneel. Een fotopaneel is een dunne plaat van 3 mm voorzien van een print naar keuze. Ideaal om kale of saaie muren in huis te decoreren. De door u gekozen foto wordt geprint op dibond. 

Dibond bestaat uit twee witte aluminium platen met daartussen een harde kunststoffen kern. Het is zeer geschikt voor binnen én buite toepassing!

Fotopanelen zijn stevig maar licht van gewicht. Hierdoor heeft u veel mogelijkheden met een fotopaneel van dibond. Ook wanneer u een instabiele achtergrond heeft of als u het fotopaneel aan het plafond wilt bevestigen.

Het schoonmaken van een fotopaneel van dibond kan gemakkelijk met een sopje. De inkt die gebruikt wordt is waterbestendig. Ook zal de foto op het fotopaneel niet verkleuren door de zon omdat het fotopaneel voorzien is van een coating-laag. Op de fotopanelen krijgt u 3 jaar kleurgarantie!

Fotopaneel bevestigen

Het fotopaneel van dibond kan op de wand worden bevestigd met behulp van afstandhouders en/of schroeven. Omdat het fotopaneel van dibond zo licht van gewicht is het fotopaneel met enkele hoekschroeven vastzetten. Ook is het mogelijk het fotopaneel doormiddel van lijm/kit op de muur te bevestigen. (laat u daarbij adviseren door de bouwmarkt).

Fotopaneel op dibond