Geen producten (0)

 

Productfilter

Muursticker | MuurstickersWebshop muursticker

Beginnen aan de babykamer, of de kinderkamer opvrolijken? Dit kan met muurstickers. Een muursticker is gemakkelijk op de muur te plakken. Muurstickers kunnen op diverse vlakke ondergronden geplakt worden. Dus niet alleen op de muur maar ook op het behang, de deur en het raam. Ook kunt u muurstickers op de meubels in de babykamer of kinderkamer plakken.

Bij Posterwand.com heeft u keuze uit diverse afbeeldingen in verschillende categorieën. Zoals 'Boerderij', 'Voertuigen' of 'Dierentuindieren.
De muurstickers zijn contour gesneden en hebben een matte laklaag ter bescherming van de print. U krijgt 3 jaar garantie op het kleurbehoud van uw muurstickers.

Bevestigen muursticker

De onderstaande Nederlandse plakinstructie geeft stap-voor-stap aan hoe u de muursticker op moet plakken.
Wij adviseren om de muursticker voor binnen te gebruiken zodat u langer kunt genieten van de muursticker. Het gebruik voor buiten is niet onmogelijk en hangt de houdbaarheid sterk af van de ondergrond en temperaturen.

Plakinstructie voor Muurstickers (op papier)

Wilt u meer weten over muurstickers en de toepassing van muurstickers? Dan verwijzen wij u naar 'veel gestelde vragen' over muurstickers.

Muurstickers