Geen producten (0)

 

Productfilter

Tuinposter | TuinpostersTuinposters webshop

Een saaie muur of schutting pimpen of gewoon de tuin opfleuren? Dit kan met een tuinposter. Een tuinposter is uitermate geschikt om gemakkelijk uw tuin een hele andere uitstraling te geven. De tuinposter wordt gemaakt van een stevig doek van PVC. Dit doek is uitermate geschikt om buiten in de tuin te gebruiken. De tuinposters van Posterwand.com worden geprint met een speciale inkt. Met deze inkt krijgt de tuinposter een een heldere kleur en is beschermd tegen weersinvloeden. Na het printen wordt de tuinposter nog voorzien van een matte coting laag. Hierdoor is de tuinposter en de inkt extra beschermd. De tuinposter kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Afhankelijk van de wijze van ophangen van de tuinposter kiest u een afwerking. De tuinposter kan voorzien worden van ringen, ringen in de hoeken of een tunnelzoom

Foto's voor tuinposters kunt u kiezen in de webshop. Ook geven wij de mogelijkheid om zelf een foto aan te leveren voor uw tuinposter.

U kunt kiezen uit de volgende categorieën:
Bloemen
Dieren
Eten & Drinken
Home & Deco
Natuur & Landschap
Steden & Gebouwen
Gevels & Muren
Doorkijkjes

Tuinposter afwerken

Het afwerken van een tuinposter gebeurt zeer nauwkeuring omdat de  tuinposter tegen bijvoorbeeld harde wind bestand moet zijn.
De opties voor de afwerking van een tuinposter zijn:

Tuinposter zonder afwerking

Tuinposter met ringen in de hoeken

Tuinposter voorzien van ringen rondom

Tunnelzoom onder en boven of links en rechts

 

Tuinposters afmetingen en prijzen:

In het bestelproces kunt u bij elke afbeelding aangeven op welk formaat de tuinposter geprint moet worden. De formaten van de tuinposters kunnen variëren van 60 x 60 tot 200 x 300 cm
Tuinposters zijn al te verkrijgen vanaf € 34,95. Wanneer u bij de tuinposter het gewenste formaat aangeeft zal de prijs zich automatisch aanpassen. 

Verzendkosten tuinposter

Het verzenden van een tuinposter is gratis binnen Nederland en België. Dit is ongeacht het formaat van de tuinposter.

Tuinposters op maat

Het kan voorkomen dat u opzoek bent naar een tuinposter maar uw gewenste formaat niet wordt aangeboden in onze webshop. Dit komt doordat wij in eerste instantie de meest gangbare maten van tuinposters aanbieden. Dit doen wij om de webshop zo overzichtelijk mogelijk te houden.
Desondanks is het maximale formaat van een tuinposter dat wij kunnen laten drukken 4,5 x 10 meter. Dus staat uw gewenste formaat/afmeting er in de webshop niet tussen? Geen probleem! Via de offertepagina kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Wilt u meer weten over tuinposters en de toepassing van tuinposters? Dan verwijzen wij u naar 'veel gestelde vragen' over tuinposters.

Tuinposter | Tuinposters | Tuindoek | Tuindoeken    Tuinposter met tunnelzoom