Geen producten (0)

Uit welke afwerking kan ik kiezen?

Tuinposter zonder afwerking

Wanneer u kiest voor een tuinposter zonder afwerking, wordt het doek van de poster netjes op het gewenste formaat gesneden. Het doek kunt u bijvoorbeeld om een houten frame nieten of rechtstreeks op de schutting. Kies ook voor een tuinposter zonder afwerking wanneer u hem bijvoorbeeld binnen wilt gebruiken. Denk er hierbij aan het inlijsten van de tuinposter.

 

 

 

 

 

Tuinposter met ringen in de hoeken

Tuinposters met ringen in de hoeken zijn geschikt voor tuinposters tot ongeveer 150 cm x 150 cm. Wij maken gebruik van stevige metalen ringen om te voorkomen dat ze kapot knappen of scheuren tijdens het bevestigen van uw tuinposter. Voor het bevestigen van een tuinposter met ringen in de hoeken kunt u gebruiken: spanhaken,, elastieken of een schroef.

 

 

 

 

Ringen rondom de tuinposter

Ringen elke 30 cm
Voor tuinposters groter dan 150 x 150 cm geven wij het advies om meerdere ringen te gebruiken. U kunt het beste kiezen voor ringen om de 30 cm wanneer u de tuinposter strak wilt spannen met elastiek. Met het rijgen van elastiek door de ringen creëert u een gelijkmatige spanning over de tuinposter. Op deze manier kunt u de tuinposter gemakkelijk strak spannen en plooien voorkomen.

 

 

 

 

 


Ringen elke 50 cm
U kiest voor ringen om de 50 cm als uw tuinposter groter is dan 150 x 150 cm en u de tuinposter wil bevestigen met losse elastieken, schroeven of tie-ribs. Bij  ringen om de 50 cm wordt uw zicht zo min mogelijk afgeleid door de bevestigingsmaterialen en blijft de focus op de afbeelding van uw tuinposter.

 

 

 

 

 

Tunnelzoom onder en boven of links en rechts

Ook kunt u uw tuinposter laten voorzien van een tunnelzoom. Hierbij  worden er van de tuinposter 2 zijden (8 cm) naar achteren toe omgevouwen. De uiteinden van deze stroken worden aan de achterkant van de tuinposter vastgezet, waardoor er aan de tuinposter een lange lus ontstaat. Door deze lus kunt u een houten lat of aluminium buis steken. Deze materialen kunt u kopen bij de bouwmarkt.