Geen producten (0)
 

Deursticker voor dementerende

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Uit onderzoek is gebleken dat verzorgenden aangeven dat zij het idee hebben dat een aantal dementerende bewoners zich meer thuis voelen op de woongroepen met een deursticker van de voordeur van hun voormalige woning. Veel zorginstellingen hebben er op moment geen budget voor om dit voor hun cliënten te verzorgen en dragen dit over naar familie en vrienden. Om een betaalbare oplossing te creëren kunt u onderstaand stappenplan volgen zodat u zelf de foto kunt maken en deze kan laten afdrukken.

Stappenplan voor het maken van deurstickers voor dementerende.

Stap 1: Goedkeuring

Voordat u actie gaat ondernemen om een deursticker te laten maken voor de desbetreffende cliënt is het van belang om eerst goedkeuring te vragen bij de instelling waar de cliënt woont. U kunt hierbij aandragen dat de deurstickers van Posterwand.com gemakkelijk aan te brengen zijn maar ook na weer te verwijderen zijn zonder dat de deur beschadigd. Daarnaast zijn ze voorzien van een transparante matte laminaatlaag, dit gaat krassen en beschadiging van de print tegen.  

Stap 2: Maten

Wanneer u goedkeuring heeft van de instelling om de sticker te mogen plakken is het belangrijk om de maten van de deur op te meten. Houd hierbij ook rekening met het deel van de deur dat in het kozijn valt. Wij adviseren om dit er bij op te tellen.

Stap 3: Fotografie oude deur

De fotografie van de oude ‘herkenbare’ deur dient gedaan te worden met een digitaal fototoestel (Let op: dit mag geen telefoon, tablet e.d. zijn). Om de deur te fotograferen kantelt u de camera zodat u een staande foto krijgt (zie onderstaande foto met de groene deur). Zorg dat de deur zo groot mogelijk in beeld is maar dat er geen essentiële delen wegvallen.
Tip: Let op schaduwen en dergelijk. Wij adviseren om de foto op een licht bewolkte dag te maken.

Beschikt u zelf niet over de mogelijkheden of kennis om de foto te maken? Meestal is er binnen de familie- en vriendenkring wel iemand die hier verstand van heeft.

Stap 4: Bestellen

Het bestellen dient gedaan te worden via deze pagina. Bestel de deursticker in 3 stappen.
1. Upload uw foto via onderstaande knop
2. Selecteer hierboven de maten en de kwaliteitscheck
3. Zet dit in het winkelwagentje en reken het af

Tijdens het bestellen moet u er rekening mee houden dat u altijd een paar centimeter groter besteld dan de deur. Dit is makkelijker tijdens het plakken. De randjes die over zijn kunt u wegsnijden met een scherp mesje.
De deursticker word uitgeknipt zodat de randen van de foto er af gaan en enkel de deur over blijft.

De foto kunt u via onderstaande knop aanleveren.

Uploaden knop Posterwand.com

Voor het plakken van de deursticker verwijzen wij u naar onze youtube instructie.

Ook interessant

€ 4,95