Geen producten (0)
 

Deursticker - Eigen foto

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Uw eigen foto op een deursticker? Dat kan bij Posterwand.com.

Wilt u uw resolutie laten checken en vooraf een voorbeeld krijgen? Voor € 7,50 checkt Posterwand.com uw foto op resolutie en geeft u een voorbeeld van uw deursticker. Ook kunt u uw foto laten bijsnijden op het juiste formaat.
Wij adviseren om een foto aan te leveren van minimaal 50 - 72 DPI. Dit is ongeveer gelijk aan een foto die gemaakt is met een digitale camera, dus geen mobiele telefoon e.d.

Zonder bestelling wordt uw foto niet ter beoordeling genomen. Pas wanneer de bestellig volledig is afgerond en is betaald zal Posterwand.com u beeld beoordelen. 

Uploaden knop Posterwand.com

Als u een foto aanlevert in een andere beeldverhouding dan besteld (bijvoorbeeld liggend in plaats van staand) wordt er door de professionals van Posterwand.com een uitsnede bepaald mits u aangeeft dat u uw beeld vooraf wilt laten checken. Wanneer u dit niet aangeeft worden bestanden die in een te lage resolutie of verkeerde verhouding worden aangeleverd, afgedrukt zonder waarschuwing vooraf. Indien u een foto van internet haalt dient u zelf op te letten dat deze minimaal 6 megapixel en rechtenvrij is. Wanneer het beeld niet voldoende kwaliteit heeft en er geen vervangende foto aangeleverd word zal posterwand.com € 7,50 inhouden op het totaalbedrag.

 

Ook interessant

€ 4,95