Geen producten (0)

Fotopaneel | Fotopanelen van aluminium

Uw kale muur opfleuren? Dit kan met een fotopaneel van aluminium. Een fotopaneel van aluminium is een dunne plaat van 3 mm dik voorzien van een print naar keuze. Ideaal om kale of saaie muren in huis te decoreren. De door u gekozen foto wordt geprint op dibond. Dibond heeft een kunststof kern en 2 aluminium platen aan de buitenzijde. Fotopanelen van aluminium zijn stevig maar licht van gewicht. Hierdoor heeft u veel mogelijkheden met een fotopaneel. Ook wanneer u een instabiele achtergrond heeft of als u het fotopaneel aan het plafond wilt bevestigen.

Het schoonmaken van een fotopaneel kan gemakkelijk met een sopje. De inkt die gebruikt wordt is waterbestendig. Ook zal de foto op het fotopaneel niet verkleuren door de zon omdat het fotopaneel voorzien is van een coating-laag. Op de fotopanelen krijgt u 3 jaar kleurgarantie!

Fotopaneel bevestigen

Het fotopaneel kan op de wand worden bevestigd met afstandhouders zoals hieronder is afgebeeld. Ook is het mogelijk het fotopaneel doormiddel van lijm/kit op de muur te bevestigen. (laat u daarbij adviseren door de bouwmarkt). 

Wilt u het fotopaneel buiten gebruiken? Dit is geen enkel probleem!