Geen producten (0)

GRATIS VERZENDING IN NL & BE | VERZONDEN BINNEN 3-5 WERKDAGEN | 3 JAAR KLEURGARANTIE

Tuinposter

Tuinposters kunnen worden gebruikt om uw tuin of balkon te decoreren. Het zijn doeken die op een muur of tussen palen gespannen kunnen worden. De door u gekozen tuinposter bestaat uit een stevig doek. Dit doek kan voorzien worden van ringen, ringen in de hoeken of een tunnelzoom. Dit is door u te kiezen. Door het sterke polyesterweefsel is het doek bij uitstek geschikt voor buitentoepassing.

De opdruk van de tuinposters zijn van zeer hogekwaliteit waarop u een garantie krijgt van 3 jaar. Tuinposters kunt u het hele jaar buiten laten hangen en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Wilt u meer weten over de tuinposters en de toepassingen? Dan verwijzen wij u naar 'veel gestelde vragen'.

Afwerking van de Tuinposter

afwerking tuinposter

Meer weten over afwerkingen?

Tuinposter afmetingen en prijzen:

Het gewenste formaat kunt u aangeven bij de foto naar uw keuze. De formaten die u kunt krijgen zijn vanaf 60 x 60 cm tot 200 x 300 cm.
Tuinposters zijn al te verkrijgen voor € 34,95. 

Tuinposter verzendkosten

Het verzenden van een tuinposter is gratis binnen Nederland en België.

Tuinposter op maat

Het kan voorkomen dat u opzoek bent naar een tuinposter maar uw gewenste formaat niet wordt aangeboden in onze webshop. Dit komt doordat wij in eerste instantie de meest gangbare maten van tuinposters aanbieden. Dit doen wij om de webshop zo overzichtelijk mogelijk te houden.
Desondanks is het maximale formaat van een tuinposter dat wij kunnen laten drukken 4,5 x 10 meter. Dus staat uw gewenste formaat/afmeting er in de webshop niet tussen? Geen probleem! Via de offertepagina kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Wilt u meer weten over de tuinposter en de toepassingen? Dan verwijzen wij u naar 'veel gestelde vragen' over tuinposters.